Temperatur i matkällare

temperatur-matkällare-graf

Har alltid tänkt det skulle vara bra att gör en graf över temperatur i matkällare för att om möjligt skaffa sig en mer översiktlig bild. När jag ser alstret som kommer utav mina mätningar så slår det mig, naturligtvis, att antalet mätpunkter är ynkliga. Här får jag göra fler mätningar nästa halvår. Under ett dygn är temperaturen ute 1-15 grader och inne 20 grader.

Tänker att det kan vara intressant för läsaren att förutom temperatur i matkällare, även beskåda en riktig graf, bifogar här en mer heltäckande graf över normaltemperatur i området.

Matkällaren i mitt fall är då en “lucka i golvet” i käket, ingen jordkällare eller liknande alltså. Mer om den finns här. Det visar sig också att det finns pågående röta i en av golvbjälkarna, se här.

En tanke på “Temperatur i matkällare

Kommentera och diskutera