Matkällare, En lucka i golvet

matkällare

Uppdatering! Graf/diagram över temperaturförhållanden

Med 5 mil till närmaste livsmedelsaffär är det inte läge att spontanköpa korvbröd eller, gud förbjude, glömma mjölken. Så hur hantera lagring av mat? Jag inser snabbt att konserver, makaroner och alla former av “Tillsätt bara vatten”-föda kommer bli mina bästa kulinariska vänner.

matkällare källarlucka lucka i golvet
BT matkällare källarlucka lucka i golvet

Med det sagt, jag vill ändå ha både hjortronyoughurt och en god kötbit då och då. I väntan på beslut om en rejäl sollcellsanlägning och 12-voltskyl eller gasolkylskåp, såna här beslut måste passande nog marineras, så ska jag begagna mig av den mystiska luckan i golvet.

0

4 reaktioner till “Matkällare, En lucka i golvet

    1. Jag ska göra kontrollmätningar nån gång per månad när jag är där har jag tänkt. Får skriva ett inlägg om det!

      +1

Kommentera och diskutera

%d bloggare gillar detta: